Monthly Archives: October 2018

 1. SACC MALL WEDDING FAIR 2018

  SACC Mall Wedding Fair yang telah diadakan pada 1 Oktober sehingga 18 Oktober 2018 di Atrium, SACC Mall telah berlangsung dengan meriahnya.

  Pelbagai aktiviti telah diadakan di pentas utama sempena SACC Mall Wedding Fair 2018 yang telah dibawakan oleh Jedan Collections & SACC Mall.

  amaxMALL turut sama menyertai acara ini dengan mempromosikan produk produk kecantikan dari beberapa vendor seperti ZV Beauty, Norah Wax, Skinkare, Norri dan Niqa Hijab Wash.

  Selain daripada pameran butik pengantin yang boleh di lawati, terdapat juga aktiviti menarik yang telah disediakan oleh pihak penganjur. Di antaranya, pertunjukan busana pengantin terkini, pertandingan seri pengantin, pertandingan solekan dari jurusolek pengantin, persembahan artis dan pelbagai lagi.

  Turut hadir pada majlis perasmian pada hari itu ialah Pn Masdiana Muhamad (Isteri kepada YB Amirudin Shari Menteri Besar Selangor dan Datin Dr Nik Sarina Hashim CEO amaxMALL yang telah menyampaikan hadiah untuk Kategori Solekan Terbaik.

  Read more »
 2. Halal Malaysia (Halfest) Giant 2018

  Halfest Giant 2018 yang telah diadakan pada 26hb September 2018 hingga 30hb September 2018 dianjurkan oleh pengendali pasar raya besar Giant, GCH Retail (Malaysia) Sdn Bhd bersama dengan Shapers Malaysia Sdn Bhd.

  Halfest Giant 2018 yang berlangsung di Pusat Pameran Mines (MIECC), Seri Kembangan itu telah mendapat sambutan yang amat menggalakan dari orang ramai.

  Ini merupakan tahun yang kedua amaxMALL menyertai acara Halfest 2018.

  Lebih menarik lagi, menerusi Halfest Giant 2018 ini, para pengunjung turut berpeluang mendapatkan pelbagai barangan dengan harga yang murah dan berpatutan dari booth amaxMALL. Seramai 20 vendor dari amaxMALL yang terlibat seperti Le Factor, Avia Co, Norah Wax, Skinkare, Lovera, My Lesung, Slim Mee, Miss Miss, Serunding Haji Wan, Elzha Kek Lapis, Hazel Pop Corn dan ramai lagi.

  Pada masa akan datang, amaxMALL berharap lebih ramai lagi vendor akan menyertai acara Halfest ini kerana secara tidak langsung ia dapat memperkenalkan produk produk mereka dengan lebih dekat lagi kepada para pengunjung.

  Read more »