Berita Baik Untuk para Usahawan Semua! 

Jika amaxMALL dapat menunjukan dan membantu setiap usahawan bagaimana cara mudah & cepat untuk memasarkan produk-produk melalui pasaraya Giant dan pasaraya tempatan yang lain,…adakah anda berminat?

Selain dijual atas talian, pemilik produk jenama Aeno, Nazia Mustafar merupakan salah seorang dikalangan usahawan dari kumpulan pertama yang berjaya memasarkan produk secara offline di pasaraya Giant. - hanya melalui amaxMALL. 

Usahawan Terpilih Puan Normi Ramli, mempromosikan produk dodol 'Opah Yang' di Hari Pembukaan Giant, Falim

Ketua Eksekutif amaxMALL, Datin Dr. Nik Sarina Hashim, berserta CEO GCH Retail (Malaysia) Sdn Bhd, Mr.Pierre-Olivier Deplanck & Timbalan Ketua Setiausaha KPDNKK, Datuk Basaruddin Sadali bersama kumpulan pertama Usahawan Terpilih yang berjaya memasarkan produk mereka di pasaraya Giant.

  • Adakah selama ini para usahawan semua menghadapi kesukaran atau melalui proses yang panjang untuk memasuki dan memasarkan produk masing masing di pasaraya pasaraya tempatan?

 

  • Tahukah anda, selain penjualan produk secara online, Amaxmall Sdn. Bhd. memiliki hak eksklusif untuk memasarkan produk para usahawan semua secara offline (di pasaraya Giant)?

 

  • Tahukah anda, hanya dengan mendaftar melalui amaxMALL, produk produk para usahawan yang menepati piawaian, akan dipasarkan di pasaraya Giant?

 

Penjualan online & offline (di pasaraya)  merupakan trend & strategi bijak dan amaxMALL boleh membantu membawa produk para usahawan ke pasaraya tempatan.

 

amaxMALL yang beroperasi dan kini berkembang untuk menawarkan produknya di  dalam dan  di luar talian (online dan offline). Ini adalah salah satu faktor perbezaan  antara amaxMALL dan platform dalam talian yang lain. amaxMALL menyediakan peluang kepada semua pengusaha untuk menerokai dan memanfaatkan kedua-dua saluran pasaran (melalui saluran digital di amaxmall.com dan melalui saluran fizikal di pasaraya Giant).

 

Kepada setiap usahawan yang ingin berjaya memasarkan produk mereka secara berkesan, hanya dengan pemasaran produk atas talian, disertai dengan pemasaran offline (dipasaraya) merupakan pemasaran strategik masakini yang bijak. - Inilah caranya! Jom para usahawan, kita Masuk Giant!

 

Lawati portal kami di amaxMALL.com untuk mendaftar.