Rantai Leher Mutiara Swarovski

Rantai Leher Mutiara Swarovski "Lady": Rekaan Angie"

Rantai Leher Premium 3 in 1

Rantai Leher Premium 3 in 1

Cincin Premium Love

Cincin yang anggun & elegan, sesuai dipakai untuk apa jua majlis!

MYR376.00
In stock
SKU
31-27-000298

Click below for more products from:

Spesifikasi Produk

Produk Cincin
Jenama Kelvin Gems
Logam Brass
Penyaduran Saduran Rhodium (Emas Putih 18k disadurkan)
Tetapan Tetapan Micro
Ukuran  Silih Pilih Ukuran Anda (Sila email kami untuk saiz yang lain)
Clasp/Penutup Penutup "Push Back"
Berat 2.30g
Matlumat Batu 18 bj 2mm Potongan Brilliance Bulat Asli 32/24 Austrian Zirconia 

"Aku Cinta Padamu"

Pembungkusan: Kotak Premium

Produk ini dipek dalam kotak berwarna ungu eksklusif daripada Kelvin Gems yang dapat memegang barang-barang kemas di tempatnya dan selamat untuk penghantaran.

Bonus 1:  Warranty

Pembeli product ini berhak mendapat 3 bulan warranty antarabangsa daripada tarikh belian. Kami juga akan membersih dan menggilap barang-barang kemas anda secara percuma. Sila simpan resit untuk warranty.

Bonus 2:  Penghantaran Percuma

Penghantaran PERCUMA apabila anda berbelanja lebih daripada RM75

Penjagaan Barang Kemas Bersalut

1. Jangan tidur dengan barang kemas saduran. Peluh malam dan gosokkan tambahan pada kulit akan menghilangkan penyaduran dengan lebih cepat.  

2. Jangan meletakkan barang kemas bersadur emas dan bersadur perak bersama-sama. Meletakkan logam yang berbeza di satu tempat akan menyebabkan perubahan warna. Anda haruslah mempunyai tempat simpanan yang berbeza untuk jenis barang kemas yang berbeza. Cara yang paling baik adalah dengan menyimpan barang kemas di tempat yang kering. Tandas bukanlah satu tempat yang sesuai kerana kelembapanya akan menipiskan penyaduran. 

3. Jangan membersihkan barang kemas dengan bahan kimia. Barang kemas yang mempunyai saduran, lebih halus daripada logam tulen. Bersihkan selalu supaya barang kemas itu lebih bersinar. Bersihkan peluh dan kotoran yang akan menyebabkan barang kemas pudar. Gunakan kain yang lembap (pastikan ia tidak menitis basah) seperti tuala tangan untuk pembersihan. Lap perlahan-lahan dan gunakan tuala yang bersih untuk mengeringkanya. Apabila membersihkan rantai, pegang strap dan jangan tarik rantai ia akan menyebabkan strap patah. Untuk mana-mana barang kemas yang berbatu, lap perlahan-lahan dan jangan gosok. Berhati-hati dengan sudut atau tepi batu yang boleh menangkap tuala dan merosakkan produk. Jangan gunakan bahan kimia untuk membersihkan apa-apa produk yang bersalut. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Cincin Premium Love
Your Rating