BioPlus Anti-Stress & Vitality

BioPlus Anti-Stress & Vitality

Annie Angel - FD Juice

Annie Angel - FD Juice

Finest Blend Juven8 Agarwood Rejuvenating Drink

Juven8 sesuai diminum pada semua peringkat umur kerana ia tidak mengandungi bahan-bahan terlarang kecuali ibu mengandung. Oleh kerana Juven8 mengandungi polifenol, pengguna disarankan menghindari pengambilannya bersama kopi dan teh.
MYR120.00
In stock
SKU
36-187-000101

Click below for more products from:
Apa itu gaharu?
Gaharu merupakan resin yang diambil dari pokok karas yang tumbuh di hutan tropika di rantau ini. Pokok karas tergolong dalam spesis Aquilaria, dan dikenali juga sebagai agarwood, oud, jinko dan aloeswoo. Sejak berkurun lamanya, pokok karas sentiasa diburu oleh pencari gaharu untuk mendapatkan resin dan kayunya yang boleh dijadikan wangian dan ubat-ubatan yang bernilai tinggi.
Gaharu untuk kesihatan?
Menyedari potensi kesihatan yang ada pada gaharu, sepasukan penyelidik dan pakar perubatan mengembeling tenaga untuk mendapatkan faedah perubatan daripada gaharu. Kelebihan gaharu untuk perubatan didokumentasikan dalam beberapa jurnal saintifik. Selain itu, gaharu untuk kesihatan juga disebut di dalam beberapa Hadis Sahih, selain daripada kitab perubatan Ayurveda serta digunakan secara meluas dalam perubatan Cina.
Juven8 membantu kesihatan
Juven8 merupakan minuman tambahan yang diekstrak daripada pokok karas. Ia dihasilkan di bawah penelitian pakar tumbuhan dan kesihatan. Ia tidak mengandungi sebarang bahan pengawet atau bahan-bahan terlarang. Untuk menjamin kelestarian pokok karas, produk ini dihasilkan daripada sumber yang dibenarkan. Kandungan Juven8 telah dianalisa di makmal kimia dan didapati selamat untuk diminum.
Untuk kesan yang optimum, pengguna disarankan untuk mengambil 2 sudu besar (15ml) sebanyak 2 atau 3 kali sekali sebelum makan.
Note: 
Rasa dan aroma untuk produk ini mungkin berbeza bagi setiap keluaran kerana ianya 100% produk semulajadi. 
Bahan Bahan:
Sumber dari pokol Aquilaria sp.
Cadangan Hidangan:
Saiz Sajian 15ml  
Kekerapan Pengambilan:
2/3 Kali Sehari
Penyimpanan:
Elakkan daripada terdedah kepada cahaya matahari dan simpan pada suhu bilik.
Produk : Juven 8
Isi Kandungan : 700ml
Write Your Own Review
You're reviewing:Finest Blend Juven8 Agarwood Rejuvenating Drink
Your Rating