Set Hadiah Premium Mutiara Air Tawar

Set Hadiah Premium Mutiara Air Tawar

Set Hadiah White

Set Hadiah White

Rantai Leher

Rantai leher yang stylo ini sesuai dipakai untuk ke majlis kasual dan sangat disukai ramai.

MYR180.00
In stock
SKU
31-27-000260

Click below for more products from:

Spesifikasi Produk

Produk Rantai Leher
Jenama Kelvin Gems
Logam Perak 925
Penyaduran Saduran Rhodium (Emas Putih 18k disadurkan)
Lebar 7mm
Tinggi 16mm
Ukuran Rantai 40cm
Clasp/Penutup Clasp/Penutup Bulat 
Berat 3.10g
Matlumat Batu 1 bj 7mm Elemen Swarovski

"Pandanglah Saya!"

Pembungkusan: Kotak Premium

Produk ini dipek dalam kotak berwarna ungu eksklusif daripada Kelvin Gems yang dapat memegang barang-barang kemas di tempatnya dan selamat untuk penghantaran.

Bonus 1:  Warranty

Pembeli product ini berhak mendapat 3 bulan warranty antarabangsa daripada tarikh belian. Kami juga akan membersih dan menggilap barang-barang kemas anda secara percuma. Sila simpan resit untuk warranty.

Bonus 2:  Penghantaran Percuma

Penghantaran PERCUMA apabila anda berbelanja lebih daripada RM75

Penjagaan Barang Kemas Bersalut

1. Jangan tidur dengan barang kemas saduran. Peluh malam dan gosokkan tambahan pada kulit akan menghilangkan penyaduran dengan lebih cepat.  

2. Jangan meletakkan barang kemas bersadur emas dan bersadur perak bersama-sama. Meletakkan logam yang berbeza di satu tempat akan menyebabkan perubahan warna. Anda haruslah mempunyai tempat simpanan yang berbeza untuk jenis barang kemas yang berbeza. Cara yang paling baik adalah dengan menyimpan barang kemas di tempat yang kering. Tandas bukanlah satu tempat yang sesuai kerana kelembapanya akan menipiskan penyaduran. 

3. Jangan membersihkan barang kemas dengan bahan kimia. Barang kemas yang mempunyai saduran, lebih halus daripada logam tulen. Bersihkan selalu supaya barang kemas itu lebih bersinar. Bersihkan peluh dan kotoran yang akan menyebabkan barang kemas pudar. Gunakan kain yang lembap (pastikan ia tidak menitis basah) seperti tuala tangan untuk pembersihan. Lap perlahan-lahan dan gunakan tuala yang bersih untuk mengeringkanya. Apabila membersihkan rantai, pegang strap dan jangan tarik rantai ia akan menyebabkan strap patah. Untuk mana-mana barang kemas yang berbatu, lap perlahan-lahan dan jangan gosok. Berhati-hati dengan sudut atau tepi batu yang boleh menangkap tuala dan merosakkan produk. Jangan gunakan bahan kimia untuk membersihkan apa-apa produk yang bersalut. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Rantai Leher
Your Rating